Menu

Опис товару

Подолянка(безоста)
озима м’яка пшениця

ОРИГІНАТОР: Інститут фізіології рослин і генетики НАН України, Миронівський інститут пшениці ім. В. М. Ремесла НААН України,
Занесений до реєстру сортів рослин України на 2003 рік для вирощування у поліській, лісостеповій та степовій зонах України на богарі та зрошенні.
БІОЛОГІЧНІ ОЗНАКИ: сорт середньостебловий, інтенсивного типу, середньостиглий. Має високі зимо-, посухостійкість, стійкість до обсипання зерна навіть за перестою, середньостійкий до вилягання та ураження борошнистою росою, бурою листковою іржею, кореневими гнилями. Різновидність лютесценс.
ЯКІСТЬ ЗЕРНА: борошномельні та хлібопекарські властивості відмінні. Зерно Подолянки містить 13,5-14,7% білка, 28,7-31,5% сирої клейковини, сила борошна 320-410 а. о., об'єм хліба із 100 г борошна 1100-1210 мл, загальна оцінка хлібопекарських властивостей 4,2-5,0 бала. Віднесений до сильних пшениць. При належній агротехніці генетика сорту забезпечує отримання високоякісного зерна.
ГОСПОДАРСЬКІ О

Контактна інформація

Игорь Владиславович
0504022050, 0973445162
Полтавська обл.

Зв'язатись з продавцем



Пшеница озимая Подолянка (элита)